Veelgestelde vragen

De kaarsen worden handgemaakt door de mama van Luca, ons creatieve brein en de bezieler, Nesrin Cinar.

Sojawas is duurzaam aangezien het biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar materiaal is. De brandduur is ongeveer 30 tot 45% langer dan paraffinekaarsen en je hebt tot 90% minder roetvorming dan bij kaarsen van paraffine.

Neem gerust contact op via info@lucandle.be en stuur ons foto’s van de gebroken kaars dan zorgen wij voor een oplossing.

Bij het afrekenen kan er gekozen worden voor afhandeling ter plaatse op de Krijgslaan 102, 9000 Gent, in dit geval vermijd je de leveringskosten. De afhalingen kunnen op woensdag van 12u tem 17u en op donderdag van 8u tem 13u. Indien je ons atelier wilt bezoeken, maak je best eerst een afspraak.

Neen, om een fiscaal attest te krijgen moet het gaan over een zuivere gift dus zonder dat er iets in de plaats voor staat zoals in dit geval een mooie kaars.

De lont bepaalt in belangrijke mate de vlam van de kaars. Een kwalitatieve lont zorgt voor een lange, stabiele en rustige vlam.

Verwijder allereerst wat je met de hand kan weghalen. Leg vervolgens op het restant van de kaarsvetvlek een vel keukenpapier en strijk daar met een warm strijkijzer overheen. Het kaarsvet laat los en blijft aan het keukenpapier plakken. Als er vlekken zijn ontstaan op een glad oppervlak werkt ook een föhn effectief om het kaarsvet vloeibaar te maken. Dit kan vervolgens met keukenpapier worden verwijderd.

Momenteel nog niet maar dat gaan we in de toekomst mogelijks wel doen.

Op vandaag niet maar daar maken we in de toekomst vast en zeker werk van.
logo
Lucandle 2021